Leeds United

Fotballreiser Leeds United

Vi tilbyr pakker til alle Leeds sine hjemmekamper på Elland Road. Fotballreiser Leeds United i Championship er ekte fotballopplevelse. Leeds er et gammelt storlag som fortsatt har mange supportere i Norge. Du får fotballbilletter Leeds og hotell i sentrum av Leeds. Turpakkene består av minimum 2 netter på hotell med billett til valgt kamp. Mulig å forlenge oppholdet om dere ønsker flere netter.
Fotballreiser Leeds United
Leeds United fotballreiser med billetter til kampen
Dersom dere bestiller fotballtur til Leeds hos oss så får dere gode billetter midt på den ene langsiden. Det kan også være mulig å oppgradere til forskjellige VIP pakker hvor dere vil få tilgang til lounge med matservering inkludert før kamp. VIP loungene inne på Elland Road er oppkalt etter tidligere stjerner som Eddie Gray, Peter Lorimer og Gary Speed. Velger dere VIP pakkene så hender det også at tidligere spillere dukker opp i loungen før kamp, men det er ikke noe fast innslag på hver kamp. Send oss en forespørsel med opplysninger om hvilken kamp dere ønsker å se og hvor mange som skal dra så får dere et uforpliktende tilbud på mail. Det tar ikke lange tiden før dere får tilbudet tilsendt på mail (dagtid hverdager mellom 09-16).  
Fotballreiser Leeds United består av: fotballbilletter og hotellDato2 netter
Leeds – Millwall20/01/2018
Leeds – Cardiff03/02/2018
Leeds – Bristol City17/02/2018
Leeds – Brentford24/02/2018
Leeds – Wolves06/03/2018
Leeds – Sheff Wed17/03/2018
Leeds – Bolton31/03/2018
Leeds – Sunderland07/04/2018
Leeds – Barnsley21/04/2018
Leeds – QPR06/05/2018

*Søndagskamp

Be om tilbud nå!

Spørsmål og svar om Leeds

De fleste nordmenn velger å fly direkte til London og ta tog opp til Leeds derfra. Tog fra Kings Cross togstasjon i London til Leeds tar i overkant av to timer. Trykk denne linken for å se priser og tider for tog fra London til Leeds: Tog

Det er også mulig å fly til Manchester og ta tog direkte fra togstasjonen på Manchester Airport til Leeds. Det tar i overkant av en time.

Leeds spiller sine hjemmekamper på Elland Road som ligger ca 3 km sør for sentrum av byen. Det er derfor mulig å spasere frem og tilbake til stadion om dere ønsker det. Spesielt like etter kamp er det ikke alltid like enkelt å finne buss/taxi tilbake til sentrum.

Stadion har en kapasitet på 37.890 og det er som regel tett opp mot fullstappet på hver hjemmekamp. Stemningen på Elland Road er upåklagelig, Leeds supportere er noen av de mest høylydte i England så atmosfæren på og rundt stadion er veldig bra.

Les mer om shopping kultur og restaurant på visitleeds

Trygghetsløfte

thumb

Gode billetter

thumb

Sitter sammen garanti

thumb

Hotell i sentrum

thumb

Medlem i Reisegarantifondet via Reiseshop AS

thumb

18 års erfaring

thumb

Vakt telefon