Se hotell i LiverpoolINKL i fotballpakken

Se våre hotell i Liverpool som er inkludert i fotballpakkene. Du kan også se video av noen av disse.
Da får virkelig se hvordan det ser ut.
Ta en titt nedenfor.

Se våre hotell i Liverpool

Travelodge Liverpool Central Exchange Street 

Disse hotellene er vurdert av oss til 3 stjernes hoteller.
Travelodge kjeden har stor sett samme innredning på alle hotellene.
Har en standard som passer til fotballturer med gjengen hvor fotball og pub besøk er i fokus.
For billigst mulig familietur er dette en fint valg. Dere kan være 2 voksne og 2 barn på ett rom og få en god pris. Nyoppusset med fokus nye gode senger.

Hotellene har vanlig standard, bad med dusj, tv og samt kaffe og te maskin. Badet har såpe dispenser. Toalett artikler som spesial sjampo,neglefil,badehette m.m tar du med deg selv hvis du har behov for dette.

Begge hotellene ligger i sentrum av Liverpool med gåavstand til pub og restaurantene. Trådløst internett er mulig mot et tillegg på £3 som betales i resepsjonen. Vi bruker alle disse 3 hotellene som vårt billigste alternativ i Liverpool. På “Trip Advisor” er de rangert som nr. 29 og 38 av 100 forskjellige hoteller i Liverpool. De får i snitt ca 4 av 5 mulig poeng av kunder som har lagt igjen en anmeldelse på “Trip Advisor.”

Express by Holiday Inn Albert Dock

3 stjernes turistklassehotell som ligger sentralt til på Albert Dock, som er et havneområde med mange restauranter og barer i umiddelbar nærhet i forhold til hotellet. Beliggenheten er også perfekt om en er Beatles tilhenger da Beatles museet ligger like ved hotellet. Alle rom har alt av fasiliteter en kan forvente. Hotellet har restaurant og bar.

Hampton by Hilton Liverpool City Centre

Dette er et hotell i Hilton kjeden som er relativt nytt, det åpnet dørene i 2009 og holder bra 3 stjernes turistklassestandard. Hotellet ligger sentralt til ved Kings Dock Mill, et steinkast fra Liverpool ONE og sentrumsgatene. Gåavstand til alt i sentrum av Liverpool. Frokost er inkludert i prisen og du får gratis trådløst internett. Hotellet har egen restaurant/bar samt at det finnes også et treningsrom på hotellet.

Novotel Liverpool

Dette er et 4 stjernes hotell med bra standard midt i sentrum av Liverpool. Hotellet har blant annet svømmebasseng som er veldig populært for familier på tur. 209 rom, alle rom med tv og trådløst internett tilgjengelig. Hotellet har egen restaurant/bar som heter Element.

Trygghetsløfte

thumb

Gode billetter

thumb

Sitter sammen garanti

thumb

Hotell i sentrum

thumb

Medlem i Reisegarantifondet via Reiseshop AS

thumb

18 års erfaring

thumb

Vakt telefon