Fotballreiser

Fotballturer England med Premier League billetter

Fotballturer England med fotballvenner og se  fantasisk Premier League fotball fra tribunen samme med supportere til ditt favoritt lag. England har fotballkultur og pub kultur som vi nordmenn liker. Britene har helt siden ligaen starter vært vært gale etter fotball supporterkulturen som følger med. Ved innføringen av engelske Premier League i 1992 har den vokst til å bli en av de sterkeste ligaene i verden. De har mest pengerer og de beste betale spillerene. Fotballfans over hele verden har Premier League fotballreiser som et ønske reisemål hvert år.

fotballreiser
Stadion Arsenal i England

Nordmenn har hatt et kjært forhold til den engelske fotballigaen fra 70 tallet når tippekampen begynte på NRK. 90 tallet og begynnelsen av 2000 tallet var kanskje det beste tiåret sett med norske øyne med spillere som Ole Gunnar Solskjær, Ronny Johnsen, John Arne Riise og Erik Thorstvedt som store stjerner i sine lag. Det gjorde interessen for å reise på fotballturer skyhøy og interessen har ikke dabbet av siden den gang. Interessen for tur med fotballbillett til noen av de store stadionene som Old Trafford, Anfield, White Hart Lane og Emirates Stadium har altså økt mye. Favorittene hos de reisende er ikke overraskende lagene Manchester United, Liverpool, Arsenal og Tottenham.

Premier League billetter

Skal du se en storkamp er det ikke tvil om at billettene koster penger.
Det har lenge vært vanlig å kjøpe svartebørs billetter og mange kjøper slike billetter uten å tenke over dette. Nå som alle de store lagene som Chelsea, Arsenal, Liverpool, Tottenham og Manchester United har satt igang en stor kampanje for å få bort denne virksomheten, bør du være oppmerksom på hva du kjøper. Har en bommet på leverandør (billettsider på internett) så kan en oppleve at en blir stående igjen i inngangen uten å få med seg kampen om en har kjøpt svartebørsbilletter i andre navn som er ulovlig å videreselge. Da er det bedre å kjøpe fra trygg og offisielt godkjent leverandør med erfaring slik at du vet at du kommer inn på kampen du skal se.

Fotballturer og priser

Skal fotballturer England inneholde en kamp som for eksempel Arsenal – Liverpool,  Chelsea – Man Utd, Man Utd – Man City eller andre store oppgjør så koster det en del mer enn de mindre kampene.
Prisene for en pakke med 3 netter og kampbilletter til en slik kamp koster fra kr 5000 og oppover.
Itillegg kommer flybillettene som du bestiller selv.
Da får du offisielle billetter og minimum 3 stjernes hotell i sentrum av den aktuelle byen.
Det finnes en rekke VIP & Hospitality billett pakker til de fleste Premier League lagene. De ønsker besøk av turister som betaler bra og bruker mye penger, så derfor har de laget opplegg tilrettelagt for dette. Du får bra mat, og fine fasiliteter på stadion. Det er ikke slik det var på 70 tallet at en kan risikere å havne mellom 2 gærne engelskmenn i bar overkropp. Nå er alt veldig familievennlig og tilrettelagt for at hele familier skal kunne kose seg på kampen.

Fotballturer Arsenal           Fotballturer Liverpool         Manchester United

Tottenham                          Chelsea FC                           Manchester City

Denne siden eies av  Reiseshop. Leverandør av fotballturer