Fotballbilletter Manchester United

 

fotballbilletter Manchester United
billett plasser på stadion

Fotballbilletter Manchester United på Old Trafford

Se Manchester United spille hjemme på Old Trafford  med fotballbilletter fra oss. Hvorfor ikke prøve fotballbilletter Manchester United med en av de mange gode VIP Loungene og sportsbarene inne på stadion. En vil da få de beste tilgjengelige plassene en kan få på Old Trafford uten å være sesongkortholder. Hos får du de beste prisene på Manchester United billetter.
Totalprisen på fotballturen til Manchester får du ved å bestille hotellovernatting og fotballbillettene i en pakke hos oss. Du kan også sjekke fotballreiser Manchester hos vår søster webside.

Billetter til Man Utd for hele familien

Det finnes mange nettsteder som selger billetter til oppgjørene som går på Old Trafford. En bør være noe forsiktig med hvor en bestiller og en bør sørge for å kjøpe dem av offisielt godkjent leverandør. Hos oss får dere offisielle pakker og en får garantert sitte sammen hele gjengen som skal på tur for å se Manchester United i aksjon.

Prisene på Manchester United billetter varierer veldig, og det kan lønne seg å bestille i god tid. Kamper i Premier League mot storlagene er som regel de dyreste pakkene. Midtukekamper samt FA cup, ligacup og de første kampene i Champions Leauge er de billigste. Det er også i midtukene det er enklest å finne billige flybilletter om dere ønsker å gjøre det rimeligst mulig og reise midt i uken.

Kampoversikt finner du her: fotballreiser Manchester United 

Manchester United billett og hotell i sentrum

Gjør det enkelt og velg en fotballpakke med 3 netter på hotell i sentrum og kampbilletter til den kampen du ønsker å se sammen med medsupportere som holder med de røde fra Manchester.

Stadion og andre fotballopplevelse i Manchester

Er du på fotballtur til fotballbyen Manchester vil du kanskje også få med en omvisning på stadion, enten dagen før eller dagen etter fotballkampen. Det er ikke mulig med omvisning på stadion på selve kampdagen. Da har de stengt for å gjøre stadion klar for kamp. Det er lurt å forhåndsbestille omvisning på stadion direkte hos Manchester United i god tid for å få plass da det som regel alltid blir utsolgt for omvisningene de har.

Old Trafford kalles The Theatre of Dreams og er hjemmebanen siden 1910 og  det kommer ca 75-76000 til alle kampene i Premier League. Det spilles hver sesong flere intense kamper når laget møter motstandere som for eksempel Manchester City, Liverpool eller Arsenal.
Old Trafford som er deres hjemmebane har denne adressen: Sir Matt Busby Way, Stretford, Manchester M16 0RA, Storbritannia