Fotballbilletter Premier League

Se Premier League fotball i England. Er laget ditt Manchester United ,
Liverpool FC, Tottenham, Chelsea eller Arsenal så har vi de beste fotballbillettene til deg !
Fotballtur med gode billetter sammen med venner er en opplevelse for livet.

Fotballbilletter England & Premier League

Vi har gode fotballbilletter England til deg. Alle Premier League fotballbilletter til deg om du er på jakt etter en spesifikk fotballtur. Kjøper du av oss så får du billetter og fotballpakker av en godkjent norsk leverandør som er medlem i reisegarantifondet. Vi har tilgang til alle lag og både de mindre samt større kampene som spilles i Premier League.

Billetter til Liverpool, Manchester United, Tottenham, Arsenal eller London turen 

Vi kan ordne deg gode, offisielle billetter til hvilket som helst Premier League lag. En kan på de fleste stadioner velge mellom flere ulike typer billetter. En kan for eksempel velge plasser hvor en får mat servert inne på stadion før kamp samt at en kan få møte en tidligere spiller mens en nyter maten en får servert. Liverpool FC har for eksemepel utvidet sin stadion og fått mange nye og veldig bra plasser på Main Stand på den ene langsiden hvor en får tilgang til lounge inne på stadion og noe mat og/eller drikke inkludert. Dette kan også være mulig på flere av de andre stadionene. Manchester United har vært kjent for å ha bra VIP servering i mange år. Hos Arsenal får en tilgang til Club Level samt at Tottenham også nå får ny stadion hvor det vil bli muligheter for billetter med tilgang til lounge/mat etc.

fotballbiletter Old Trafford
Billett plasser old Trafford

 Fotballbilletter England tur og Premier League

Dersom en leter etter kun billetter på billettsider på nettet så kan en ende opp med uoffisielle svartebørsbilletter. Det finnes svært mange nordmenn som går i fellen og kjøper billetter på nettet de enten ikke får eller som ikke er lov å bruke. Dersom en får tilbud om VIP billetter eller hospitality billetter så er disse lov å bruke, men standard billetter i andre navn er ikke lovlige. Dersom billettene er kjøpt som en pakke med hotellovernatting inkludert av en godkjent norsk leverandør hvor en også kan få spesifisert hvor på stadion en får sitte så er dette også godkjente pakker. Vær meget skeptisk dersom du finner leverandører som ikke kan spesifisere hvilken billettype en vil få på valgt kamp.

Se terminlisten til alle kampene her. Premier League. Kampprogrammet er ikke 100% klart før 5 uker før da tv selskapene skal velge søndag kampen.

Du får garantert billetter samlet om du bestiller hos oss. Du får ikke sesongkort, medlemskort, billetter med andre personers navn etc. Du får vite når du bestiller hvor på stadion du skal sitte. Billettene til kampen får du enten tilsendt på mail som e-ticket før avreise, eller så får du dem i posten eller i billettluken på stadion ved å vise frem et skriv du får av oss sammen med legitimasjon. Alle lag i England er nå meget strenge på svartebørssalg. Det er ikke å anbefale å bestille fra utenlands websteder som selger kun billeter.

Dersom du for eksempel vurderer tur til England for å se Manchester United eller Liverpool så kan du sjekke ut følgende videoer for litt informasjon: fotballreiser Liverpool eller fotballreiser Manchester United

Les mer om billetter til ditt lag nedenfor.

Trygghetsløfte

thumb

Gode billetter

thumb

Sitter sammen garanti

thumb

Hotell i sentrum

thumb

Medlem i Reisegarantifondet via Reiseshop AS

thumb

18 års erfaring

thumb

Vakt telefon