Billetter til Liverpool

Er du på jakt etter billetter til en Liverpool kamp? Det er store forskjeller på billett kvaliteten og prisen på billettene.
Billigst er helt klart ikke det beste her. Hvorfor får en halvveis opplevelse nå du du skal reise 1 gang til Liverpool eller f.eks 1 gang per år.

Billetter Liverpool kamp på Anfield

Liverpool FC billetter til hjemmekampene på Anfield. For å få tak i billetter direkte hos Liverpool må en være medlem i klubben (i Liverpool FC, nytter ikke å være medlem i noen supporterklubb) og i mange tilfeller ha vært på en god del kamper tidligere for å få kjøpt billetter direkte av klubben. En må for eksempel ha vært på 13 (!!) kamper sesongen før for å få tak i billetter til denne sesongens kamper mot de seks andre storlagene i Premier League (Manchester United, Arsenal, Manchester City, Tottenham, Chelsea og for Liverpools del også Everton).

Hvordan bestille billetter direkte?

LFC Official Membership

En må kjøpe medlemskort hos Liverpool FC som gir mulighet til å kjøpe billetter hvis du oppfyller kravene. Prisen er £30 i 2018 for voksne, noe billigere for barn.
Dersom en skal kjøpe direkte hos klubben på sitt medlemskort så må en sitte klar den dagen billettene blir lagt ut for salg hos Liverpool FC, henholdsvis i juli for høstens kamper og desember for vårens kamper. Sjekk mer på denne linken.

Når kan du kjøpe billettene?

Det er Juli og August som er salgsmånedene for medlemssalget hvis du har kamper på kortet ditt fra forrige sesong.
Det er kaos å kommer inn på sidene og som nevnt må man ha 13 kamper fra tidligere for å få kjøpe storkampene. For de mindre kampene trenger en mellom 1 og 4 kamper på kortet fra før for å få kjøpt. Alt av kamper blir som regel utsolgt samme dag som de blir lagt ut.
Det hender også at klubben legger ut noen svært få billetter en uke eller to før kampen spilles, men disse vil også bli særdeles fort solgt samt at de billettene som regel er de dårligste billettene på stadion, der egentlig ingen ønsker å sitte. De eneste kampene som kan være enkle å få tak i direkte er til midtukekamper og ligacup eller FA cup kamper mot svak motstand.

Relevante linker: Spørsmål & Svar om billetter(LFC)         Anfield Seating Plan

Som vi nevner over her så er det svært vanskelig å få tak i billetter direkte hos Liverpool dersom en ikke har vært medlem i noen år så det er ikke noe vi anbefaler at en satser på om en skal på en eller kanskje to kamper i løpet av sesongen. En bør også holde seg langt unna svartebørshaier som selger denne typen billetter videre da en da kan risikere å måtte snu i døra om billettene er utstedt i andre navn.

 

Fotballbilletter - plassene

Liverpool billetter hos fotballturer.no

Kampbilletter på Main Stand Block L15/L16

 • Langsidebilletter på Nye Main Stand.
 • Rad 36-44 av totalt 93 rader på denne tribunen (midtre etasje).
 • Tilgang til Beat Lounge inne på stadion.
 • Gratis drikke i pausen. Mat kan du kjøpe før kampen fra «Street food» bodene.
 • Ingen kleskode, Passer for barn og familier. Uformelt
 • Billettene kommer som «Mobil-ticket» før avreise.( må ha smartphone)

Kampbilletter på Premier Club / Kenny Daglish Stand

 • Langsidebilletter block mellom CE3/CE7, mellom 16 metrene.
 • Inkludert en varm og kald buffet som inntas i Shankly eller Paisley lounge.
 • Gratis kaffe og te i pausen.
 • Lounge er åpen fra 2,5 timer før kampstart og 1 time etter at kampen er slutt.
 • Familievennlig, passer også for vennegjeng på tur.
 • Billettene kommer på email før avreise.

Se video av billettene vi tilbyr på stadion.


 

Ofte stilte spørsmål:

Når du kjøper billetter til Liverpool er det samme hvilken agent du får billetter fra?

Hvorfor finner du massevis av websider som selger kampbillett til Liverpool billigere enn de autoriserte norske forhandlerne?

Svar:

Prisen kan være lavere da de selger svartebørs billetter som ikke er lovlige  med de ulempene det kan medføre!!
En kan risikere å ikke komme inn på stadion da vaktene tar kontroll med jevne mellomrom og kan spørre etter legitimasjon. Dersom navnet på billetten ikke stemmer med personen som skal bruke den så vil denne personen ha et problem og kan bli sittende i avhør for å finne ut hvem som står bak svartebørssalget.
Dersom en skulle være så heldig å komme inn med en slik billett så er plassene sjeldent samlet, max 2 stk ved siden av hverandre. Plassene er som regel også noen av de dårligste på stadion da det mest sannsynlig er restbilletter som noen av de siste som er kjøpt av tilgjengelige billetter av den typen.

Billettene en får kjøpt hos oss  kommer i sesongen 2021 -2022 som Mobil Ticket. Kreves smartphone.

Du kan også sjekke reiseshop.no sine priser på denne linken Liverpool fotballreiser .

Billetter Liverpool FC kamp

 

Trygghetsløfte

thumb

Gode billetter

thumb

Sitter sammen garanti

thumb

Hotell i sentrum

thumb

Medlem i Reisegarantifondet via Reiseshop AS

thumb

18 års erfaring

thumb

Vakt telefon